Eczacı Paraf KOBİ sahipleri Türkiye genelindeki Medline network kapsamında, Eczacı Paraf KOBİ sahibi ile birlikte işyeri adresinde bulunan çalışan ve müşterileri yalnızca işyeri sınırları dahilinde, ikamet ettiği konut adresinde bulunan aile fertleri ve misafirleri ise yalnızca konut sınırları dahilinde 365 gün 24 saat Medline Acil Sağlık Hizmetlerinden yararlanabilecektir.
Eczacı Paraf KOBİ sahipleri acil durumlarda Medline Alarm Merkezi’ne Türkiye’nin her yerinden 0212 444 12 12 ‘den ulaşabilecektir.
Kampanya, kartın ilk kullanımından itibaren 1 yıl süresince geçerlidir.
Doktorlu Kara Ambulansı Hizmeti
Hizmetimizin kapsamı üyelerimizin acil bir durumda Medline’a ilk ulaştığı andan itibaren, bulunduğu yere iletilen acil doktor ve tam yoğun bakım donanımlı ambulans ile tedavisi tamamlanıncaya veya en uygun hastaneye nakli ve doktor ile buluşmasını takiben hastanedeki yatağına teslim edilmesi ile sonuçlanır. Medline ambulansları, uluslararası standartlardaki donanımıyla doktor, anestezi teknisyeni ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan bir ekiple hizmet vermektedir.
Telefon ile Tıbbi Danışmanlık
Hangi saatte olursa olsun (0212) 444 12 12 nolu telefondan kesintisiz tıbbi danışmanlık hizmeti Alarm Merkezi’ndeki görevli doktorlar tarafından verilmektedir. İlk çalışta doktor tarafından açılan bu telefona, cep telefonlarından alan kodu çevrilmeden ulaşılabilmektedir. Acil olan veya olmayan durumlarda Alarm Merkezi’ndeki doktor tarafından Medline Üyesine mevcut sağlık problemi konusunda aydınlatıcı bilgi verilir ve yapılması gerekenler konusunda yönlendirilir. Bu hizmette, ilaç tavsiye edilmez ve reçete düzenlenmez.
Medikal Bilgi Köprüsü ve Hastane Organizasyonu
Hastaya ulaşım esnasında tedavi kurumu (hastane vb.), ambulans, hasta yakını ve/veya doktoru arasında iletişim sağlanır. Hastanın durumu belli donanıma sahip bir hastanede çözülmesi gereken özel bir durumsa, Medline ekibi hasta ve hasta yakınına bu konudaki alternatifleri sunar ve hastanın hastanedeki yerinin önceden hazırlanmasını sağlayarak, acil durumu bir hizmet bütünlüğü içinde yönetir.
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.
1- Şuur Kaybına Neden Olan Her Türlü Durum.
2- MI, Aritmi, Hipertansiyon Krizler: Geçirilmekte olan kalp krizi, acil tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesi.
3- Zehirlenmeler.
4- Ciddi Genel Durum Bozukluğu: Yaşlılık, besin yetersizliği, yetersiz bakım, uzun süren ağır hastalık vb. nedenlerle kişinin sağlığının genel anlamda tehlikeli olabilecek derecede bozulması.
5- Trafik Kazası.
6- Ani Felçler.
7- Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla Beraber olan Baş ağrıları
8- Astım Krizi, Akut Solunum Problemleri.
9- Yüksek Ateş: Zehirlenme, infeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (Ortalama 39,5 C ve üzeridir) yükselmesi.
10- Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumları.
11- Akut Batın: Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlar.
12- Yüksekten Düşme.
13- Ciddi İş Kazaları, Uzuv Kopması.
14- Menenjit, Ensefalit, Beyin Absesi: Sinir sistemi fonksiyonları dolayısıyla da yaşamsal fonksiyonları etkileyebilecek, beyin ve beyni çevreleyen zarla ilgili iltihabi, infektif hastalıklar.
15- Elektrik Çarpması.
16- Ciddi Göz Yaralanmaları.
17- Kurşunlanma, bıçaklanma, kavga, terör, sabotaj, vb.
18- Renal Kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum.
19- Akut Psikotik Tablolar: Aşırı saldırganlığa yol açan nörolojik ya da psikolojik rahatsızlıklar.
20- Suda Boğulma.
21- İntihar Girişimi.
22- Donma, Soğuk Çarpması.
23- Isı Çarpması.
24- Ciddi Yanıklar.
25- Yeni Doğan Komaları.
26- Başlamış Doğum Faaliyeti (Su Kesesinin Boşalması).
27- Diabetik ve Üremik Kanama: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlar.
28- Genel Durum Bozukluğunun Eşlik Ettiği Dializ Hastalığı.
29- Akut Masif Kanamalar: Genellikle travma sonucu ortaya çıkan, hayatı tehdit edecek boyutlarda iç veya dış kanamalar.
30- Omurga ve Alt Extremite Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan bacak kırıkları ve her türlü omurga kırıkları.
31- Tecavüz.
32- Dekompresyon (Dalgıç) Hastalığı: Halk arasında vurgun yemek olarak da tabir edilen durum.
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.